-= Pgl[Public]CS Community =-
Inregistrati-va/Logati-va... pt a putea descarca sau posta!!!

-= Pgl[Public]CS Community =-

-= Pgl[Public]CS Community =-
 
HomePortalRegisterLog inParteneriate

Share
 

 Tutorial instalare Mattie Eventscripts pe server Counter Strike Source

Go down 
AuthorMessage
Deejay_Robert
Admin
Deejay_Robert

Posts : 130
Points : 383
Join date : 2010-02-27
Age : 27
Location : Slanic Moldova

Tutorial instalare Mattie Eventscripts pe server Counter Strike Source Empty
PostSubject: Tutorial instalare Mattie Eventscripts pe server Counter Strike Source   Tutorial instalare Mattie Eventscripts pe server Counter Strike Source I_icon_minitimeSun Feb 28, 2010 9:06 am

Mattie Eventscripts este un mod pe care pot fi instalate o serie de pluginuri si scripturi dezvoltate de Mattie si alti coderi de pluginuri. Intr-un fel este ca Sourcemod, iar scripturile eventscript sunt ca pluginurile Sourcemod.
Poti alege dintr-o gama larga de pluginuri si scripturi, de la pluginuri de administrare sau de efecte pana la moduri Counter Strike Source ca Gun Game, CSSDM sau Warcraft3 (exemple: eventscript pentru efectul de coada la grenade, eventscript pentru efectul de slow motion, eventscript pentru reglarea ratelor jucatorilor, eventscript pentru timer la bomba, eventscripturi pentru statistici si mesaje de intampinare, pluginul Super admin cu comenzi fun si administrative si multe alte pluginuri si scripturi de tot felul, pe langa care si modurile CS Source mentionate mai sus).
Pentru a instala aceste eventscripturi trebuie mai intai sa instalezi motorul principal si anume una din versiunile pluginului Mattie Eventscripts. Noi am ales ultima versiune, ea fiind cea mai completa.

-----INSTALARE AUTOMATA-----
Descarci installerul Mattie Eventscripts 200 beta 248 c

http://www.tutorialecss.com/download.html?func=startdown&id=14

Dublu click pe installer si selectezi directorul adik SRCDS !
Akm intri in SRCDS\cstrike\cfg si deshizi cu wordpad sau notepad autoexec.cfg ! Acolo va trebui sa editezi urmatoarea linie:
Cod:
mattie_eventscripts 1
. In unele cazuri linia este deja acolo deci nu va mai trebui ediatata ! In acest moment ai motorul principal Mattie Evenscripts instalat si functional. Poti trece la instalarea diferitelor pluginuri si scripturi.
Back to top Go down
http://life-comunity-cs.tk/
 
Tutorial instalare Mattie Eventscripts pe server Counter Strike Source
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Mipedians
» Trading Richter Thumper for Shield/Counter
» Ass Crust's First Strike
» No server response
» Gift Counter

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
-= Pgl[Public]CS Community =- :: -= Counter Strike SOURCE Comunity-Cs =- :: Tutoriale Mattie Eventscripts pe server CS Source-
Jump to: