-= Pgl[Public]CS Community =-
Inregistrati-va/Logati-va... pt a putea descarca sau posta!!!

-= Pgl[Public]CS Community =-

-= Pgl[Public]CS Community =-
 
HomePortalRegisterLog inParteneriate

Share
 

 CSSDM Respawn pe server Counter Strike Source

Go down 
AuthorMessage
Deejay_Robert
Admin
Deejay_Robert

Posts : 130
Points : 383
Join date : 2010-02-27
Age : 27
Location : Slanic Moldova

CSSDM Respawn pe server Counter Strike Source Empty
PostSubject: CSSDM Respawn pe server Counter Strike Source   CSSDM Respawn pe server Counter Strike Source I_icon_minitimeSun Feb 28, 2010 1:07 am

CSSDM Respawn este versiunea pentru Counter Strike Source a binecunoscutului mod CSDM de pe CS 1.6. Modul are aceeasi functionare, cu meniuri de arme si respawn-uri in diferite puncte ale hartii. Instalarea si configurarea se fac foarte usor.

Acest mod, dezvoltat de Bailopan, este o cumulare de pluginuri Sourcemod deci pentru a rula un server dedicat CS Source pe CSSDM Respawn trebuie neaparat sa ai instalat Sourcemod.

----INSTALARE CSDM RESPAWN-----
Descarci de AICI installerul csdm respawn!
Deschizi executabilul si alegi ca folder de instalare SRCDS!
::::Installerul iti va copia fisierele modului. Daca serverul este pornit, dai un restart server sau schimbi harta.::::

----CATEVA COMENZI----
Pentru jucatori:
!guns – reactiveaza meniul de arme pentru a le putea schimba
!respawn – te reinvie ( nu trebuie data aceasta comanda decat daca este neaparata nevoie)
!stuck – te deblocheaza (trebuie instalat pluginul zm_stuck.smx , am scris mai jos instructiunile)

Pentru admin:
cssdm_ enable 1\0 – activeaza\dezactiveaza modul
cssdm_spawn_menu – activeaza meniul de creere puncte de spawn (vezi mai jos)

----Configurare cvauri CSSDM----
Cele mai importante cvar-uri pentru functionarea modului, sunt configurate default deci dupa instalare, modul se va active si va rula pe server. Sunt cateva cvar-uri pe care le poti configure dupa bunul tau plac, insa. Acestea le gasesti in SRCDS\cstrike\cfg\cssdm\cssdm.cfg .

----CVAURI----
cssdm_enabled "1" – activarea modului (pentru dezactivare pui 0)

cssdm_ffa_enabled "0" – daca pui valoarea 1 se va active modulul FFA (Free For All); acest modul face ca jucatorii sa poata omora si coechipieri si sa fie punctati cu frag pentru asta.
Atentie! Pentru ca acest modul sa functioneze trebuie sa ai in SRCDS\cstrike\cfg\server.cfg valoarea 0 la cvarul mp_friendlyfire

cssdm_spawn_method "preset" – metoda de spawn (“preset” e pentru spawn pe toata harta, iar “none” este pentru spawn doar in baze)

cssdm_respawn_wait "0.75" – acesta este timpul in secunde care trece dupa moartea hucatorului pana la respawn (aici nu pui valori mari pentru ca daca o faci, jucatorul va sta mort mult timp)

cssdm_allow_c4 "0" – daca este 1 atunci teroristii vor avea bomba pe care o pot planta, iar daca este 0 bomba va fi eliminata din joc

cssdm_enable_equipment "1" – activare echipament

cssdm_spawn_protection "1" – activeaza protectia in spawn

cssdm_prot_time "2" – timpul in secunde cat dureaza protectia in spawn
cssdm_refill_ammo "1" – daca valoarea este 1 atunci munitia este nelimitata (trebuie sa reincarci insa arma)

cssdm_force_mapchanges "0" – daca pui valoarea 1 modul va forta schimbarea hartii, pe hartile fy, aim, awp (sin u numai) la atingerea limitei de timp pentru runda (limita setata de cvarul mp_timelimit in server.cfg); fortarea schimbarii hartii este necesara pe aceste harti deoarece rundele nu se termina niciodata deci se va juca acea harta la nesfarsit

cssdm_respawn_command "1" – daca valoarea este 1 atunci jucatorilor le este permis sa foloseasca comanda !respawn

CVAR-uri pentru arme si echipament


Acestea se gasesc in SRCDS\cstrike\cfg\cssdm\ cssdm.equip.txt unde poti active sau dezactiva meniul (desi nu recomandam) si poti seta tu ce arme si ce echipament vrei sa dea modul.
Nu v-as recomanda sa umblati la setarile armelor pentru a nu da totul peste cap. Evential daca vrei sa stergi awp-ul sau celelalte sniper-e poti sa o faci si ele nu vor mai aparea in meniu. Pentru multi snipere-le sunt enervante pe servere CSSDM. Daca vrei sa scoti awp-ul din meniu mergi la linia 111 din acest fisier si stergi cu totul aceasta linie ("weapon" "awp").
Daca vrei ca modul sad ea grenade, armura, nightvision sau defuse jucatorilor setezi aceste lucruri la "AutoItems" (de la linia 34 la linia 59) prin valorile yes sau no.
Cam acestea ar fi cateva cvar-uri. Cele care nu le-am explicat aici, ar fi bines a nu umbli la ele decat daca stii bine ce faci.
Puncte de spawn in modul CSSDM
Dupa cum ai vazut mai sus modul poate fi configurat sa invie jucatorii oriunde pe harta sau doar in baze. Cvarul pentru aceasta optiune este cssdm_spawn_method, iar valorile sunt: preset – pentru spawn in puncte pe toata harta si none – pentru spawn in baze.
Punctele de spawn sunt configurate in SRCDS\cstrike\cfg\cssdm\spawns in fisiere text de tipul de_dust2.txt, de_inferno.txt.
Instalarea default are spawn-uri gata configurate pentru hartile cele mai importante. Pentru celelalte harti insa, va trebui sa faci singur punctele de spawn.
Pentru a creea puncte de spawn trebuie sa ai admin pe Sourcemod cu nivel obligatoriu de acces “g” (map). Intri pe server si dai in consola comanda cssdm_spawn_menu si iti va aparea un meniu pe ecran. Acela este meniul de creere puncte de spawn. Mergi in locul pe care vrei sa-l salvezi ca punct de spawn si din meniu dai Add Position . Repeti aceata procedura de cate ori vrei (pe o harta ca de_dust sunt in jur de 30 de puncte de spawn) si faci o schimbare de harta pentru ca punctele de spawn sa se activeze. Modul va creea automat in folderul spawns un fisier text pentru harta respective, daca acesta nu exista deja.

----Problema blocarii jucatorilor in spawn pe CSSDM----


Pe multe harti, in special pe cele mici jucatorii se vor bloca in spawn daca serverul este aglomerat. Blocarea apare doar daca modul este setat sa invie jucatorii pe toata harta. Dac este setat sa invie doar in baze, blocarea nu va mai aparea.
Daca totusi vrei ca spawn-ul sa se faca pe toata harta, o metoda de deblocare a jucatorilor este folosirea pluginului zm_stuck.smx pentru Sourcemod. Instalezi acest plugin (vezi instalarea pluginurilor Sourcemod) si playerii pot folosi comanda !stuck in chat ori de cate ori se blocheaza. Vor fi deblocati prin teleportarea in alt punct de spawn al hartii.
Cvarul zm_teleportcount regleaza numarul maxim de astfel de teleportari admise pe runda. Se seteaza in fisierul sp al pluginului dupa care se compileaza si se copiaza noul smx in sourcemod\plugins (vezi compilarea si instalarea pluginurilor Sourcemod).

----Configurarea modului CSSDM pe harti----

Acest mod se poate configure diferit pe fiecare harta. Se poate seta deci sa ai de exemplu pe o harta spawn-uri in baza, iar pe alta spawn-uri pe toata harta, pe una sa ai grenade iar pe alta san u ai. Pentru a face acest lucru intri in SRCDS\cstrike\cfg\cssdm\maps unde ai 2 tipuri de fisiere:
de_sample.cssdm.cfg si de_sample.equip.txt
Faci copii celor doua fisiere si le denumesti dupa numele hartii. De exemplu:
fy_iceworld.cssdm.cfg si fy_iceworld.equip.txt
In ele configurezi cum vrei tu cvarurile pentru harta respective.
Se pot face configurari diferite pentru toate hartile daca tii neaparat, dupa aceasta metoda.
Back to top Go down
http://life-comunity-cs.tk/
 
CSSDM Respawn pe server Counter Strike Source
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Mipedians
» Trading Richter Thumper for Shield/Counter
» Ass Crust's First Strike
» No server response
» Gift Counter

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
-= Pgl[Public]CS Community =- :: -= Moduri Comunity-Cs =- :: Tutorial instalare si configurare CSSDM pe server CS Source-
Jump to: